Kimlei Sárkányok Vízisport Egyesület

Nyomtatás
A 2012-es „Evezd Körbe Kimlét!” verseny alkalmával megalakult a Kimlei Sárkányok sárkányhajó csapata. A versenyen nevezett két helyi csapat a ’Mi Világunk’, és a ’Kimlei Sárkányok’ összefogtak, és a továbbiakban ’Kimlei Sárkányok’ néven neveztek a versenyeken. A lelkes csapattagok időközben megalakították a Kimlei Sárkányok Vízisport Egyesületet.

Az egyesület célja: Kimle község környezetei adottságait, a Mosoni-Duna közelségét kihasználva a fiatalok és érdeklődők sportolási lehetőségeinek kibővítése, közös foglalkozások és közösség építő evezések szervezése, szabadidős vizisportok megismertetése, oktatása; a természet védelme, közösségi szellem formálása, a sportág és tagok érdekeinek képviselete, a sportág szakmai színvonal-emelkedésének elmozdítása.

Az egyesületnek sikerült saját hajót vásárolni, ennek köszönhetően heti kettő alkalommal tartanak edzést a Mosoni-Dunán. Az edzések minden hétfőn és pénteken 18.00-kor kezdődnek. A sárkányhajó és az edzések színhelye a Magyarkimlén található Nádas-borozó mögött elterülő, szépen kialakított vízpart. 

Az egyesület elérhető a Facebook oldalon is, ahol az éppen aktuális információk, események is olvashatóak. 
Eladó kimlei iparterület
Túrautvonalak
Túrautvonalak

Pályázat a közigazgatási eljárásokban hivatal-ügyfél,
hivatal-hivatal közötti relációban felmerülő adminisztratív terhek csökkentésének megvalósítása érdekében
Támogatási összeg: 7 000 000 Ft
Támogatás intenzitása: 100 %
Projekt időtartama: 2017.06.30.-2018.06.30.

ELÜGY

E-Magyarország

Kukafülü Aladár

Leader

ÁPOR

Magyarország