Összefogás Kimléért Szociális Alapítvány

Kuratórium elnöke: Ásványi Tibor Zoltán
Kuratóriumi tagok: Krankovitsné Dávid Henrietta
Nagyné Kolonits Kinga
Kapcsolat: alapitvany@kimle.hu
 
Az alapítók az alábbi jótékony célok megvalósítása érdekében hozták létre Összefogás Kimléért Szociális Alapítványt:
  • Az alacsony jövedelmű kimlei családok tehetséges gyermekeinek (3-14 éves korosztály) óvodai és általános iskolai nevelésének és oktatásának támogatása, esélyegyenlőségük javítása.
  • A beteg gyermeket nevelő családok számára a gyógykezelésekkel járó költségek támogatása.
  • A hátrányos helyzetű kimlei lakosok gyógyszer és egészségmegőrző termék kiadásának támogatása.
Az Alapítvány jellege nyitott, ahhoz bármely belföldi, vagy külföldi magánszemély, jogi személy csatlakozhat, aki az Alapítvány céljával egyetért.

Az Alapítvány a fenti célok megvalósítása érdekében mozgósítani kívánja a sikeres kimlei embereket és vállalkozásokat, hogy ezúton is vállaljanak nagyobb felelősséget a társadalom „elesett” tagjaiért, ezen belül is a gyermekekért.

Az Alapítvány fogad célzott adományokat is, amelyek a célkitűzéseivel összefüggő egy konkrét cél támogatására használhatók fel, az adományozóval történt előzetes megegyezés szerint.

Eddigi tevékenységeink:

A sikeres árvízi védekezéshez (2013. júniusában) az Alapítvány 50 ezer forint értékben adott át a Kimlei Önkéntes Tűzoltó Egyesületnek - egyik támogatója által felajánlott – ún. melles csizmákat. Az alsó szigetközi falvak polgármesteri hivatalaihoz (Kimle, Ásványráró, Darnózseli, Mecsér, Győrújfalu, Dunaszeg, Nagybajcs, Dunaszentpál) az Alapítvány szervezésében 2 millió forint értékű egészségmegőrző készítményt és szúnyogriasztót juttatott el a Naturland Magyarország Kft.

2014. augusztus 10-én a felújított Sportöltöző avatásán átadásra került Kimle Községi Sportegyesület részére egy Power Heart AED G3 félautomata defibrillátor készülék és hozzá tartozó fali kabin 551 180 Ft értékben. A készület a Sportöltöző épületében került elhelyezésre.

A 2014. augusztus 16-án megrendezésre kerülő 14. Kimlei Vízikarneválra az Alapítvány 119 320 Ft értékű Naturstar és Naturland egészségvédő termékeket ajánlott fel.
Eladó kimlei iparterület
Túrautvonalak
Túrautvonalak

Pályázat a közigazgatási eljárásokban hivatal-ügyfél,
hivatal-hivatal közötti relációban felmerülő adminisztratív terhek csökkentésének megvalósítása érdekében
Támogatási összeg: 7 000 000 Ft
Támogatás intenzitása: 100 %
Projekt időtartama: 2017.06.30.-2018.06.30.

ELÜGY

E-Magyarország

Kukafülü Aladár

Leader

ÁPOR

Magyarország