A projekt előrehaladásának bemutatása: Szigetközi Önkormányzatok a fenntartható energiahasználatért

2018.06.11.
NyomtatásKeresésVissza
A projekt előrehaladásának bemutatása: Szigetközi Önkormányzatok a fenntartható energiahasználatért
Kedvezményezett neve: Kimle Község Önkormányzata
A projekt címe: Szigetközi Önkormányzatok a fenntartható energiahasználatért
A szerződött támogatás összege: 167.355.800,- Ft
A támogatás mértéke (%-ban): 100%

A projekt előrehaladásának bemutatása: A projekt keretében a Kimle Polgármesteri Hivatal, a Napsugár Óvoda, a Szivárvány Óvoda, valamint a Tornacsarnok épületeinek tetejére, továbbá az Ásványráró Polgármesteri Hivatal és az Óvoda tetejére az elektromos áramfelhasználás kiváltására napelemek kerülnek felszerelésre. Hédervár és Kisbodak Polgármesteri Hivatalának épületei, valamint a Püski Sportöltöző és Orvosi Rendelő épülete komplex energetikai felújításon esik át, melynek keretében elvégzik az épületek hőszigetelését, fűtés korszerűsítését és akadálymentesítését, továbbá megtörténik a korszerűtlen nyílászárók cseréje, valamint az elektromos áramfelhasználás kiváltására napelemeket helyeznek el az épületek tetején.


2017. október 02-án megtörtént a Támogatási Szerződés megkötése.
2018. április 23-án lezárult az első közbeszerzési eljárás, melynek eredményképpen Kimle Község Önkormányzatának és Ásványráró Község Önkormányzatának kivitelezési munkáira vonatkozó beszerzés lezárult, a vállalkozási szerződések megkötésre kerültek.
Hédervár, Kisbodak és Püski Önkormányzatok kivitelezési munkáihoz kapcsolódó beszerzés jelenleg még folyamatban van, várhatóan 2018. júliusában megkötésre kerülnek a vállalkozási szerződések.

A projekt tervezett befejezési dátuma: 2019.03.14.
A projekt azonosító száma: TOP-3.2.1-15-GM1-2016-00058