Hírek

Keresés
Itt találja meg aktuális híreinket.
< 1 2 3 ... 27 28 29
Testületi ülés 2012 02 20

M E G H Í V Ó

Értesítem, hogy Kimle Község Önkormányzatának Képviselőtestülete 2012. február 20-án (hétfőn) 18.00 órakor tartja következő nyílt ülését.

Helye: Polgármesteri Hivatal 9181 Kimle, Fő út 114.

Héderváry Karnevál
2012.02.08.
Héderváry Karnevál

Széles e hazában...
...áll a bál, mulat a nép, farsangol kicsi és nagy vízkereszttől hamvazószerdáig. Mielőtt eljönne a nagyböjt, vidám lakomák, néphagyományokat felelevenítő mulatságok, és természetesen "a farsang farka", a farsang csúcspontja, a karnevál is eljő. Ez utóbbi hagyományosan a farsangvasárnaptól húshagyókeddig tartó utolsó három nap, ami nagy mulatságok közepette, valójában télbúcsúztató is. Számos városban ekkor rendezik meg a híres karneválokat (riói karnevál, velencei karnevál), Magyarországon pedig a farsang legnevezetesebb eseményét, a mohácsi busójárást. A Héderváry Kastély**** velencei hangulatban, maszkokkal és korhű jelmezekkel várja a bálozókat.

Testületi ülés 2012 02 06

M E G H Í V Ó

Értesítem, hogy Kimle Község Önkormányzatának, Károlyháza Község Önkormányzatának és Ásványráró Község Önkormányzatának Képviselőtestülete 2012. február 6-án (hétfőn) 18.00 órakor
tartja következő együttes nyílt ülését.

Helye: Művelődési Ház 9181 Kimle, Vízpart u. 2.

Helyi kitüntetések - 2012

Tisztelt Honlaplátogatóink,

Kimle Község Önkormányzata a Helyi kitüntetések alapításáról és adományozásáról szóló 5/2004.(III.10) ÖK. rendelettel módosított 18/2000.(IX.01.)ÖK. rendelet 5.§. (1) bekezdése szerint minden év február 20-ig, így 2012-ben is várja javaslataikat a kitüntető címekre, melyeket személyesen vagy postai úton juttathatnak el a Polgármesteri Hivatalba.
A rendelet teljes szövege internetes portálunk dokumentumtár/rendeletek címszó alatt található, vagy a mellékletben olvasható.

spacer
KKÁKK - állást hírdetünk

Kimle, Károlyháza, Ásványráró Községek Körjegyzősége a "Köztisztviselők jogállásáról szóló" 1992. évi XXIII. törvény 10. § (1) bekezdése alapján pályázatot hirdet Kimle, Károlyháza, Ásványráró Községek Körjegyzősége pénzügyi ügyintéző munkakör betöltésére.

ZoZo (West And East) - Meghívó

A nagysikerű koncertek Kapolcson és Budapesten felbátorították a magyar-német WEST AND EAST gitárkettőst egy új túrára, most négyen játszanak! A program kizárólag saját kompozíciókból tevődik össze. Stilisztikai szempontból dzsessz, avantgarde és dallamos ritmikus népzene kapcsolódik egymásba. Eichinger Tibor, aki Budapesten él és dolgozik, különbözö zenekarokban játszik, európai hírnévre tett szert. Az ő ritmikus hangulatú játékmodora tökéletesen párosul a lírikus módon játszó frankfurti Stefán Vargáéval (kimlei Varga Pista fia), aki különböző zenészekkel, dzsessz és rock zenekarokkal (MIDNIGHT CREEPER és a WEST AND EAST) turnézik. A zenekarban még két ismert nevű zenész játszik: Megyaszay István (basszusgitár) és Gavallér Csaba (dob).
A ZoZo együttes megtalálta egymást és nagy játékkedvvel működnek együtt. Egy kamarazenei dzsesszkoncert és improvizálókedv igen sokrétű programot nyújt.

Testületi ülés 2012 01 30

M E G H Í V Ó

Értesítem, hogy Kimle Község Önkormányzatának Képviselőtestülete 2012. január 30-án (hétfőn) 18.00 órakor tartja következő nyílt ülését.

Helye: Polgármesteri Hivatal 9181 Kimle, Fő út 114.

< 1 2 3 ... 27 28 29